mbo4leisuresports-sneeuw-sporten

Overtuiging in plaats van twijfel

Overtuiging in plaats van twijfel

Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar is voor onze opleiding belangrijk voor de werving van nieuwe studenten. Blijft de interesse voor onze opleiding bestaan? Elk jaar is dat weer een nieuwsgierigheid die met twijfels gepaard gaat. Want, blijft die wel bestaan? Onze huidige studenten zijn op stage, meest in de sneeuw. Ik werk aan het volgende schooljaar.

Onderwijs dat past

Al werkende aan het onderhoud van het Instagram account, al werkende aan een update van de website, voorbereidingen treffende voor het voorjaar en de jaarplanning voor het volgende schooljaar, ga ik ook op zoek op Linked-in. Er zijn natuurlijk heel veel tieners en jongeren die niet lekker in ons schoolsysteem passen. Gelukkig zijn er voor deze jongeren scholen waar het beter past. Ik kwam mooie contacten en mooie publicaties tegen over Montessori, Jenaplan, Agora en SVPO en zo meer. Eigenlijk logisch dat er zoveel aangepast onderwijs is: er zijn veel jonge mensen voor wie dat super is.
mbo4leisuresports-sneeuw-sporten

Bevestiging in plaats van twijfels

Op Linked-in stelde een nieuw contact mij een mooie vraag, vond ik: Wat leuk dat we een LinkedIn connectie hebben. Kennen wij elkaar ook persoonlijk?
Ik antwoordde: Nee, wij kennen elkaar nog niet :). Ik wil met meer specialisten in contact komen, die de onderwijsvisie die ik volg ook volgen. Of waarvan ik dat vermoed op basis van hun profiel :). Zo kwam ik jou tegen. Ik heb een particuliere opleiding Sport & Bewegen, op niveau 3 en 4. “Gewoon” gecertificeerd, maar heel anders dan regulier onderwijs. Voor veel tieners/jongeren is dat een verademing. Dus vandaar mijn uitnodiging.”
Ik vond het een fijne vraag. Vanuit de interesse die eruit sprak en ook door het gevoel dat de bevestiging ruimte voor twijfels wegneemt. Wij hebben mooi werk.
NRTO-MBO4leisuresports-lid-van-NRTO