Ons klaslokaal.

Een opleiding die voelt als een belevenis

MBO4Leisuresports is de school zonder schoolgebouw. Klaslokalen hebben we niet. Je krijgt les in de sneeuw, op het water, buiten. En dat op prachtige plekken in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. Je gaat ontzettend veel leren en beleven en groeit als mens en sportprofessional. Je medestudenten komen uit heel Nederland. Samen vormen jullie een hecht team en in dat team maak en volg jij je eigen programma. Dat is in het kort wat je kunt verwachten.

 

En natuurlijk dat we je opleiden tot een geweldige sportinstructeur. Tijdens je opleiding word je heel goed in meerdere sporten en leer je alles over lesgeven. Je kunt je specialiseren in watersport, wintersport of outdoor. Wat je ook kiest, we maken een zelfstandige en verantwoordelijke professional van je met een grote kennis van sport, bewegen, groepsprocessen en de natuur. Dit is een opleiding waar je je leven lang profijt van hebt.

Jij bent het belangrijkste

Binnen onze opleiding draait alles om jou. Dat kan omdat we een kleinschalige, particuliere opleiding zijn. En dus bepaal je zelf in welk tempo je wat wilt gaat doen. Op basis daarvan stellen we samen een programma op waar je stap voor stap en soms met reuzensprongen naartoe werkt.

Nationaal en
internationaal erkend

We bieden twee driejarige opleidingen aan. De opleidingen zijn nationaal (door het ministerie van OCW) én internationaal erkend. Leuk om te weten is dat oud-leerlingen over de hele wereld werkzaam zijn. Dit zijn onze mbo-opleidingen Sport & Bewegen:

 

Niveau 3: Sport- en bewegingsleider (3 jaar)

 

Niveau 4: Sport- en bewegingscoördinator, training en coaching (3 jaar)

Nationaal en internationaal erkend

We bieden twee driejarige opleidingen aan. De opleidingen zijn nationaal (door het ministerie van OCW) én internationaal erkend. Leuk om te weten is dat oud-leerlingen over de hele wereld werkzaam zijn. Dit zijn onze mbo-opleidingen Sport & Bewegen: Niveau 3: Sport- en bewegingsleider (3 jaar) Niveau 4: Sport en bewegingscoördinator, training en coaching (3 jaar)

Lees meer

Vraag een oriënterend gesprek aan

“Als je je in het reguliere (sport)onderwijs niet thuis voelt, dan is MBO4Leisuresports misschien een opleiding voor jou. Ik kan je beloven dat je de tijd van je leven gaat hebben. Je gaat ontzettend veel leren, je gaat jezelf tegenkomen en je gaat ongelooflijk groeien. Je wordt een geweldige sportinstructeur. Zo gaat het met alle studenten. Daar word ik enorm blij van.”

 

Gert-Jan (Pruijn)
Opleider en directeur MBO4Leisuresports