mbo4leisuresports-nieuwjaarswens-2023

Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens

2023 begint. Best veel gebeurd in 2022.

Tevreden

Tevreden ben ik met de ontwikkeling van onze opleiding. Het aantal studenten mag nog iets verder groeien, dat zeker. Maar het bewijs dat onze opleiding een mooie opleiding is die bijzonder goed functioneert, is heel goed zichtbaar. De jonge mensen in onze opleiding en onze afstuderenden zijn het bewijs daarvan. MBO4Leisuresports past niet voor iedereen, maar zeker voor een aantal studenten en opleiders. Als het een overweging is om je opleiding over een andere boeg te gooien, neem dan contact op met ons.

mbo4leisuresports-nieuwjaarswens-2023

Gelukkig(er)

Mijn werk in onze opleiding is FAN-TAS-TISCH. Werken met jonge mensen, onderwijs, zelfstandig ondernemen, avontuurlijke buitensport: het is supergaaf dat deze combinatie voor mij mogelijk is geworden. Gelukkiger dan met onze opleiding in de natuur onderweg zijn, kun je me niet maken.

Fijner zou het worden als mijn buitenwereld, vermoedelijk grotendeels ook de uwe, met meer respect met het bestaan van anderen en onze natuur zouden omgaan. Helaas liggen oorlog, mensenhandel, onderdrukking, discriminatie, uitsluiting etc. buiten mijn invloedscirkel. Ik heb geen woorden om mijn gevoel daarover te beschrijven. Zo mooi dat ik “If you’re out there” hoorde van John Legend. Hij slaagde erin om mijn gevoel woorden te geven. Miraculeus, hij kent mij niet eens.

Ik wens u/jou een gelukkig 2023.