theorie_sportopleiding_mbo4leisuresports

Keurmerk NRTO

Keurmerk

2020 was mijn eerste hele kalenderjaar met MBO4Leisuresports. En ik heb het afgesloten met een soort van diploma. Leuk toch, als opleiding een diploma halen? Best een mooi diploma ook, want het NRTO-keurmerk is een kwaliteitskeurmerk. De NRTO vertegenwoordigt in ons Nederland Regelland de particuliere opleidingen en trainingen. En MBO4Leisuresports kreeg de bevestiging dat het gewoon een retegoede opleiding is.

Goed kan altijd beter

Kwaliteit staat hier voor transparantie en helderheid, b.v. over ons product, de leerresultaten en de kosten van onze opleiding. Het staat ook voor het nakomen van afspraken, de inzet van deskundige opleiders en voor het gegeven dat studenten en hun ouders tevreden zijn over onze opleiding (nagenoeg 100% haalt een diploma). En het betekent dat we in onze opleiders en de opleiding investeren. Want, goed kan altijd beter.

MBO4-leisuresports-wintersport-instructeur-mbo-opleiding-sport-en-bewegen-ski-leraar

En 2021 dan?

Voor het eerst had Corona rond de jaarwisseling invloed op ons lesprogramma, want het sneeuwsport programma in Oostenrijk werd uitgesteld. Het is nu zoeken naar de mogelijkheden. On-line geven we geen les; voor onze opleiding vind ik dat geen oplossing. Wel zijn we creatief waardoor we telkens weer oplossingen vinden. In 2021 zetten we deze belofte door. In deze Formule 1 van de sportopleidingen hebben we in 2021 12 stoeltjes beschikbaar voor nieuwe studenten. Ruim een kwart is inmiddels gereserveerd en daar ben ik heel blij mee. Op naar een fijner jaar.

Je kunt MBO4Leisuresports ook rechtstreeks volgen op Linked-in:
linkedin.com/company/mbo4leisuresports

NRTO-MBO4leisuresports-lid-van-NRTO