Betekenis voor thuiszitters

Betekenis voor thuiszitters

Ik las een artikel over 15.000 thuiszitters in de mbo-leeftijd. Vijf-tien-duizend… Een stadion vol. Voor die studenten is het “onderwijs uit de tijd van de industriële revolutie” niet het juiste. Met stromingen als Montessori, Steiner, Jena en Dalton en ook de nieuwere vormen zoals b.v. Agora kunnen we studenten steeds beter passend begeleiden. U begrijpt: ik juich dit toe.

Student centraal

In onze opleiding MBO4Leisuresports, wij hebben 30 studenten, is het organiseerbaar om de student centraal te houden. Afwegingen kunnen wij altijd maken ten bate van individuele ontwikkeling. Maatwerk vergt tijd, soms veel tijd, en die investeren wij. En graag.

Uitvallers landen toch zo lekker

Natuurlijk beginnen de meeste studenten in september, als het reguliere schooljaar start. Ook in dit schooljaar hebben wij enkele studenten die gedurende het schooljaar starten. Het is zo fijn om uitvallers op te vangen en een plek te geven. Als de outdoorsport je past om te beoefenen en anderen daarin te begeleiden, is onze opleiding een jas op maat. Als er tussen die 15.000 thuiszitters liefhebbers van natuur en outdoorsport zijn, neem ik die graag op in onze opleiding! Kom gerust een dag kennismaken.

NRTO-MBO4leisuresports-lid-van-NRTO