Opleidingsopbouw Watersport

Wij leiden volwaardige watersportleraren op. Doel is een baan bij een watersportcentrum in het buitenland of in Nederland.

Als coördinator (niveau 4) stuur je een team van watersport instructeurs aan. Binnen onze 3-jarige opleiding kun je je ontwikkelen tot dat niveau, waarbij je een mbo diploma haalt inclusief afgeronde VDWS opleidingen (instructor, trainer, Schulleiter). Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze studenten een goede startkwalificatie behalen. In de beroepspraktijk heeft de hoofdinstructeur of watersportschoolhouder immers vaak een hogere opleiding nodig dan de instructeurs die hij als coördinator aanstuurt.

alt

Wanneer je als instructeur (niveau 3) bij ons afstudeert, heb je naast je mbo diploma, tevens VDWS instructeurs licenties op zak. Je werkt als instructeur (windsurfen, kitesurfen of zeilen) voor een watersportschool en je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van lessen.

De internationale instructeursmodules verzorgen wij in samenwerking met de VDWS.

vdws-logo_website.jpg - 4.61 KB

Een watersportopleiding wordt bij ons vaak gecombineerd met een sneeuwsport- of een outdoor opleiding. Veel watersportscholen bieden tegenwoordig ook buitensportprogramma's aan tijdens de zomermaanden, wanneer er onvoldoende wind is. Tevens is het steeds gebruikelijker dat een job in de zomer als surfleraar, gecombineerd wordt met een job als skileraar in de wintermaanden.  De bedrijven waar wij mee samenwerken bieden vaak die mogelijkheid.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

MBO4Nederland
heeft het keurmerk
van de NRTO:
nrto_keurmerk_jpeg.jpg - 13.20 KB

nrto-logo website 2.jpg - 11.35 KB

Algemene
Voorwaarden

Gedragscode

Partners:


 

you tube 3.jpg - 2.74 KB

facebook 3.jpg - 2.54 KB