Opleidingsopbouw Outdoor

Wij leiden volwaardige outdoor instructeurs op tot 2 gekwalificeerde diploma's: instructeur (niveau 3) en hoofdinstructeur (niveau 4).

Wanneer je als instructeur (niveau 3) bij ons afstudeert, kun je naast je mbo diploma tevens internationaal erkende instructeurslicenties behalen. Je werkt als instructeur voor een buitensportbedrijf en je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen instructie en het begeleiden van outdoor activiteiten.

Als coördinator (niveau 4) stuur je een team van instructeurs aan. Binnen onze 3-jarige opleiding kun je je ontwikkelen tot dat niveau, waarbij je een mbo diploma haalt, inclusief afgeronde instructeurslicenties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze studenten een goede startkwalificatie behalen. In de beroepspraktijk heeft de hoofdinstructeur vaak een hoger instructeursniveau nodig dan de instructeurs die hij als coördinator aanstuurt.

Specifieke opleidingsmodules verzorgen wij in samenwerking met diverse outdoorbedrijven en de Wildwaterschool.

Een outdooropleiding wordt bij ons vaak gecombineerd met een watersport- of een sneeuwsport opleiding. Veel skischolen bieden tegenwoordig ook buitensportprogramma's aan tijdens de zomermaanden, terwijl omgekeerd buitensportbedrijven in de winter skireizen aanbieden.

Binnen onze opleidingstrajecten kun je al vol in het werkveld aan de slag.

Daardoor kun je al tijdens je opleiding aan een salarisopbouw doen. De lessen en opleidingsmodules zijn zo gepland dat daar er alle ruimte is om bij een bedrijf aan de slag te gaan of te zijn.

 alt

alt

alt

alt

MBO4Nederland
heeft het keurmerk
van de NRTO:
nrto_keurmerk_jpeg.jpg - 13.20 KB

nrto-logo website 2.jpg - 11.35 KB

Algemene
Voorwaarden

Gedragscode

Partners:


 

you tube 3.jpg - 2.74 KB

facebook 3.jpg - 2.54 KB